miercuri, 28 februarie 2018

Lista adrese utile olimpiade si concursuri - calendare
Calendare competitii scolare 2017-2018


Tipurile de olimpiade si concursuri organizate anual de Ministerul Educatiei Nationale se regasesc pe site-ul acestuia.

captura foto - februarie 2018Pentru anul 2017-2018 puteti consulta arhiva de mai jos:

captura foto - februarie 2018

Arhiva .zip contine urmatoarele fisiere utile:Mai mult, aici puteti citi regulamentele pe baza carora se organizeaza fiecare olimpiada, modalitatea (punctajul) cu care se poate trece de la o etapa la alta, modalitatea de organizare a etapei judetene / nationala, care poate cuprinde o proba practica si multe alte informatii.


Alte calendare

Calendarele care contin perioada / data olimpiadelor si concursurilor etapa locala si judeteana se regasesc pe site-urile inspectoratelor judetene. Pentru exemplificare voi utiliza capitala si 3 judete din zone geografice diferite:

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti - Date si locatii olimpiade si concursuri din calendarul MEN si CAEM Bucuresti an scolar 2017-2018:
 http://ismb.edu.ro/documente/inspectie%20si%20curriculum/2018/Ed_permanenta/calendar_concursuri_Bucuresti_2017_2018_1.pdf

captura foto - februarie 2018
Mai multe informatii despre olimpiadele si concursurile desfasurate in Bucuresti gasiti la adresa:
Olimpiade scolare - ISMB.

Inspectoratul scolar judetean ClujOlimpiade-2018 - ISJ Cluj

captura foto - februarie 2018


Cei din acest judet pot afla  detalii despre fiecare olimpiada (planificare, subiecte, rezultate) daca acceseaza link-ul unei anume olimpiade. Exemplu OLLR


Inspectoratul scolar judetean Iasi - Olimpiade si Concursuri - ISJ Iasi
La data cand am vizitat eu acest link informatiile erau destul de putine, dar sunt active 2 site-uri unul nou si unul vechi poate tranzitia datelor nu este completa??


Inspectoratul scolar judetean Gorj - Olimpiade

captura foto - februarie 2018
Parintii din acest judet pot cauta informatii in partea superioara a site-ului unde am observat o multime de fisiere cu detalii despre diferite olimpiade si concursuri cum ar fi cele referitoare la repartizarea elevilor pe sali, rezultate etc. In partea de jos si in lateral sunt informatii din anii anteriori.

In majoritatea cazurilor, toate informatiile sunt puse la dispozitia elevilor si parintilor de catre profesorii care se ocupa cu pregatirea si inscrierea copiilor, dar daca aveti nelamuriri, spre exemplu daca merita sau nu sa depuneti contestatie, atunci citirea regulamentului este binevenita.


Bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pe acest blog vor fi afisate doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat si au legatura cu subiectele prezentate.

Vrei sa imi citesti postarile direct in casuta ta postala?