marți, 16 august 2016

Rechizite interesante - Cariocile Suflarici
Inainte de inceperea scolii, comerciantii isi fac datoria si ne bombardeaza cu reclame la care cei mici nu raman neimpresionati.

La inceputul anului trecut o reclama si-a facut ”datoria” si eu ”a trebuit” sa cumpar cariocile Suflarici.

Pentru ca sunt dragute si si-au meritat banii o sa vi le prezint si voua.

In primul rand trebuie sa spun ca sunt o inventie simpatica, dar mai putin pentru scoala si mai mult pentru timpul liber.

La prima vedere sunt niste carioci obisnuite care pot scrie pe hartie ca orice alte carioci. In pachet mai exista niste modele cartonate si de plastic plus o pompita:Pompita este cea care face diferenta. Se introduce carioca in partea transparenta a pompitei si apasand-o aceasta va improsca culoarea pe foaie (si pe orice alceva in jur daca nu luati masurile necesare si cei mici nu stau corect deasupra paginii).La inceput copiii mei au umplut foaia cu diferite culori, apoi au trecut la cartonasele de hartie si au inceput sa le ”sufle ” si pe acestea pentru a realiza animalute dragute. Modelul se poate folosi fie pentru a colora interiorul, fie pentru a lasa alb interiorul si a colora fondul.
Atentie ca se usuca foarte repede cariocile daca raman deschise si apoi nu mai pot fi folosite!

Pachetul mai contine 1 pensula si cateva tuburi de vopsea, dar noi le-am folosit separat.Daca aveti doi copii atunci sigur se vor certa pe pompita. Daca vreti sa evitati certurile puteti lua setul ”Suflarici Magic”, are 2 pompite, 15 carioci si o multime de alte produse.


Daca nu va ruineaza rechizitele si celelalte cheltuieli necesare la inceputul scolii, le puteti incerca!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pe acest blog vor fi afisate doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat si au legatura cu subiectele prezentate.

Vrei sa imi citesti postarile direct in casuta ta postala?