miercuri, 14 mai 2014

Dinopedia de la National Geographic Kids este pentru copiii pasionati de dinozauri
Copiii sunt fascinati de dinozauri. Cu cat mai multi, cu atat mai bine.

Aceasta este o enciclopedie dedicata copiilor de 7-10 ani, care contine referinte despre mai multi dinozauri decat poate tine minte copilul (peste 600).

Autorul Don Lessem are experienta a peste 50 de carti dedicate dinozaurilor si tot el este responsabil pentru reconstructia celui mai mare dinozaur Argentinosaurus. In plus, a fost consultat la realizarea filmului Jurassik Park.

La realizarea acestei carti a fost ajutat de un talentat ilustrator Franco Tempesta, iar rezultatul este o enciclopedie foarte frumoasa de 272 de pagini in format mare aprox. 27x22 cm.


Cateva informatii despre continut:  • este organizata pe perioade Triasic, Jurasic si Cretacic;
  • este structurata pe patru capitole, astfel: in primul copii fac cunostinta cu dinozaurii, in al doilea sunt grupati dinozaurii carnivori, iar in al treilea dinozaurii ierbivori, ultimul capitol cuprinde un dictionar si o multime de resurse pentru cei care vor sa-si adanceasca cunostintele;
  • include "toate speciile descoperite" (conform National Geographic);
  • prezinta in detaliu 125 de specii dintre cele mai cunoscute sursa: youtube

  • informatii succinte usor de memorat (si bune de laudat cu ele);
  • ilustratii superbe (doar vorbim de National Geographic Kids).

Daca ti se pare prea voluminoasa realizeaza cu ajutorul informatiilor de la sfarsit, o colectie superba de carduri pentru copilul tau. (Scaneaza continutul, tipareste-l de doua ori pe folie autoadeziva si lipeste folia pe ambele parti ale unei bucati de carton taiata la dimensiunea potrivita. Asta e tot!) 

Aceasta enciclopedie este foarte buna de pus in biblioteca copilului.  (vezi poate prinzi si promotiile de pe net: reducere de pret +  transport gratuit)!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pe acest blog vor fi afisate doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat si au legatura cu subiectele prezentate.

Vrei sa imi citesti postarile direct in casuta ta postala?